Vårtecken

Idag åkte jag och Jonny till Långträsk för att träffa "gamla" släkten. Bland annat var x-svågern från England där med sin familj. Alltid lika roligt att träffa gamla släkten och jag lovar att det blev en hel del surr.  På vägen dit såg vi två tranor som stod vid gränsen, Västerbotten-Norrbotten. De var kvar på vägen tillbaka och eftersom trafiken är nästan obefintlig och vi faktiskt! hade kikaren med så stannade vi och beundrade de graciösa fåglarna ett bra tag.
 
 
 
 

Påsklov 2014

Jag tillbringar mitt efterlängtade påsklov i Myrheden. (så klart!) Måndagen var jag mol allena, men igår kom Jonny för att hålla mig sällskap. Det kanske kan tyckas lite långtråkigt att vara här ute i skogen, men det stämmer absolut inte. Jag har absolut ingen brist på sysselsättning och jag tror jag håller Jonny sysselsatt med. Idag har vi promenerat, skjutit luftgevär, bakat, lagat mat (vi har nästan glömt bort att äta), lyssnat på ljudbok, skräddat och sytt. Nu ikväll blir det ett glas vin och Twilight.
 
 
 
 

Deklaration 2014...

...inskickad! Eftersom vi sålde huset i Svensbyn förra året var det lite mer att deklarera än att bara skriva under och skicka in. Det löstes ändå smidigt eftersom Micke och jag hade ett gott samarbete och hjälpte varandra att fylla i de uppgifter som behövdes. Lycka!