Andra inlägget

...och det innehöll det här!
 

Glädje

 
Det kom ett brev...
 
 
 
 

Projekt

Jag har hur många projekt som helst att göra. I dag blev det ett litet spontan-projekt när jag tog fram overlocken för att lära mig att kunna använda den bättre. Hittade lite barntyg i skåpet och då blev det byxor, tröja och två mössor. Jag börjar mer och mer gilla symaskinen! :)
 

Sportlov

Nu har jag sportlov hela veckan lång. Tror inte jag kommer att ha tråkigt här i min ensamhet.
 

Veckan innan sportlovet

Det har varit minst sagt en omtumlande vecka, vi har äntligen fått huset i Svensbyn sålt! Och fort gick det! Mäklaren ringde tisdag, onsdag skrev vi under kontrakten, torsdag var vi på banken och fixade med lånen så nu återstår bara själva betalningen och överlämnadet av nycklar och det blir den 7 mars. Vet ni hur himla skönt det känns? Det har varit tunga månader att ha det osålt. Vi gick lite med förlust, men just nu är det bara skönt att blivit av med det.
Glädjen är inte mindre heller när man har en veckas lov framför sig. Den veckan kommer jag att tillbringa mol allena i stugan. (Ja, Elly är förstås med!) Kom hit i morse eftersom jag tillbringade gårdagkvällen tillsammans med mina gamla barndomsvänner Åsa och Birgitta.
I helgen är jag också hundvakt till Simons och Saras + Emmas och Petters små raringar, Kaja och Prilla! De är så små och gulliga!
 

Lördag förmiddag

Sysselsättning i dag, baka havrekex och lösa melodikryss. Sen lär det väl bli skidor för hela slanten, både en liten tur själv, men framförallt på tv. Det är ju VM i både slalom, skidskytte och längdskidor. Heja Sverige!
 

Vinterväder

I går var det en underbart solig och vacker vinterdag men 28 grader kallt och jag valde att njuta av den genom fönstret inomhus. Till och med för mig (inte Elly, hon fryser aldrig) är 28 grader i kyligaste laget. I dag var det gråmulet och termometern stod på 11 så det blev en promenad tillsammans med Elly i de djupa skogarna i Myrheden.
 

Fikasugen

Blev så fikasugen i kväll när vi satt och väntade på att melodifestivalen skulle börja. Hittade en fjolårets påse med semmelbullar och en bit halvtorkad mandelmassa, vilket blev några semlor. MUMS!
 

Vemod

En känsla av vemod har jag just nu. I morgon åker ju Kajsa och Milo till Österrike, och jag ljuger om jag säger att jag gläds åt det. Fastän jag vet att det finns skype så tycker jag det är jobbigt. Fastän jag förstår att de gärna vill pröva på hur det är att bo där så är det tråkigt. Fastän jag intalar mig, att bara de har det bra så mår jag också bra. I denna stund känns det bara så tungt i mitt hjärta. Jag kommer att sakna dem.
 

Luleå weekend

Vi har tillbringat helgen i Luleå. Vi har ätit gott, haft bra boende, gått på stan och sett hockey. Omväxling förnöjer!
Luleå spöade Brynäs med 5-1!
 
Ishackspett utanför hotellet.
 
 
Här bodde vi!
 

Äntligen fredag

Nu lämnar jag min arbetsplats för att njuta av helgledigheten!