Lite bilder från Tyskland och ÖsterrikeKarin, Micke och Hanna på Oktoberfest.Ganska mycket folk i tälten.Det vackra brudparet. Ännu ogifta.Gifta!Vi bodde i huset som ligger bredvid kyrkan.Markus underbara föräldrar, Krista och Hansi!Fru Wimmer, Alex och Jonny.


Kajsa och Markus bröllop
Hallå!

Jag har inte slutat blogga om ni tror det, det har bara varit mycket saker som varit viktigare och roligare än datorn sista tiden. Nu har jag i alla fall planerat för min vikarie, fixat bröllopspresenter, andra presenter, ordnat hundvakt och allt det andra praktiska inför resan till Österrike. Nu är det bara packningen kvar.
Känns faktiskt riktigt pirrigt att tänka på att vi åker i morgon och att det verkligen är så att min lilla Kajsa ska gifta sig! Men först en mellanlandning i Munchen och träffa Hanna och Karin + Oktoberfest!
Förhoppningsvis ska jag försöka lägga in något kort under resans gång.

Äventyr

Måste berätta om gårdagens äventyr som jag, Micke , Jonny och Alex fick vara med om. Det var alltså geo-caching på högsta nivå. Egentligen började jakten på skatten förra veckan när det kommit ut en ny cach i flera steg som skulle tas i mörker. Den lyckades efter en hel del möda och besvär hitta och vi fick oss nya kordinater. Eftersom den var i flera steg så bestämde vi att vi skulle försöka finna det slutliga målet igår kväll.
Det började med att vi hamnade mitt ute i skogen och blev lotsade med hjälp av ficklampor och reflexer genom skogen och fram till en nergången husvagn där vi skickades vidare till en ny plats. Efter en lång, mörk skogspromenad hamnade vi vid ett ödehus mitt ute i skogen och skräcken kan inte beskrivas i ord när vi öppnade dörren. Efter att pulsen gått ner fann vi ännu en ledtråd som förde oss ännu djupare in i skogen där vi febrilt letade efter sista koden. Ficklamporna började mattas och vi var rädda att vi skulle gå bet på den slutgiltiga lösningen.
När vi nästan gett upp hoppet fann vi dock koden och kunde öppna skatten. (som egentligen inte är en skatt utan mer ett bevis på att man lyckats med uppgiften.)
Det var alltså ett riktigt äventyr som jag tror uppskattades av oss alla som var med, trots att Micke tappade bort sina glasögon (han var och sökte dem idag i dagsljus och lyckades finna dem) och Elly rullade sig i något kadaver som luktade skunk.
Trots att det blev en riktigt sen kväll innan vi var hemma och hunden duschad skulle jag absolut göra om det här fler gånger.

Musiksmak

Vi (jag, Jonny och Alex) har lovat Kajsa att bränna lite bra musik till hennes bröllopsfest. Sagt och gjort så tog vi tag i detta i kväll. Det var lättare sagt än gjort!! Tydligen har vi ganska olik musiksmak och Jonnys är sämst.
Vi ser också olikt på vad som ska tas med, jag anser att det ska vara internationellt kända låtar som de flesta gillar oavsett ålder medan mina söner gillar  det som är mer orginellt och speciellt.
Det blev alltså en kväll med många diskussioner om musikval. Hur som helst lyckades vi (förhoppningsvis) bestämma ett antal låtar som nu ska laddas ner och brännas på några cd-s.
(Jonny om du läser det här så väljer du INTE bara bort mina och Alex förslag!)