Dagmatte

Jag är dagmatte åt Kaja ett par dar när Simon o Sara jobbar. Funderar på om jag ska skaffa en till hund, eller inte....


Julen 2010

Det har varit en underbar jul med nära och kära.UppesittarkvällDet här var godisbordetSimon var tomte, men fick sig en julklapp ocksåKaja och Elly var ganska obrydda över julaftonJuldagen är bäst! 


Granen...

...står så grön och grann i stugan.
Eftersom det inte ryms någon riktig, stor julgran i lägenheten, får vi i är nöja oss med en liten bordsgran. Men det går bra det också.
Nu är alla julförberedelserna klara, nu väntar en trevlig kväll tillsammans med familjen och bingolotto. (Lite senare, varm skinka på hårdbröd!)


JULLOV

Att jag inte bloggat på ett tag beror inte på mig just nu. Det har nämligen varit urkasst att komma in och blogga, det har inte gått att logga in. Men nu fungerar det i alla fall.
Nu är det äntligen jullov, 2 veckors lång härlig ledighet som ligger och väntar! Gissa hur skönt det känns! Jag lovar att jag INTE kommer att göra mer än det allra nödvändigaste, utan jag kommer att göra det jag verkligen njuter av, läsa, lösa korsord och sticka. (Kanske något vinglas hinns att drickas också?)


Apportör

Att golden är bra apportörer vet de flesta. Elly är inget undantag. Vid varje promenadtillfälle hittar hon något som hon bär med sig hem. Det kan vara allt från pinnar och pappmuggar till julpapper och snöklumpar. Man kan lätt säga att hon håller vårt närområde skräpfritt. I kväll lyckades hon hitta något mer av värde, hon plockade upp ett oöppnat cigarettpaket, vilket hon gladeligen bytte mot en godis. Så nu blir det att röka menthol cigaretter för matte. :)


"Mysunge"

Fick den stora äran att sköta "snyggingen" Teo en liten stund ikväll. Snacka om att det är ett litet charmtroll och han är så himla go och fin!


Ljus i mörkret

Lite ljus och blomsterprakt skickar jag till Jonny som kämpar och sliter i motvind. Don´t give up!


Uppdatering

Kanske är det dags att uppdatera lite nu igen. Det är bara det att jag tycker inte att jag har så mycket intressant att blogga om. Tydligen är det visst några som ändå vill ta del av mitt "vardagsliv".

Som vanligt har vi varit i Myrheden i helgen. Det ovanliga är att vi inte kunde åka förrän igår på eftermiddagen eftersom Micke varit inlagd i Sunderbyn. Han var och gjorde en kärlkransröntgen i fredags och skulle egentligen fått åka hem samma dag men det blev någon komplikation så han fick lov att stanna över natten. Nu mår han bara fint, lite öm och blå i ljumsken och på pungen bara. :) Lite fuskigt känns det att han är sjukskriven till veckan, och får ha sovmorgon. Möjligtvis är han ändå så pass pigg att han orkar gå och handla på ICA och laga middag till sin rara sambo som skött om honom hela helgen och som måste stiga upp och gå till jobbet hela veckan.Med -25 grader så behöver småfåglarna mycket mat.