Lugn och ro

Nu har lugnet infunnit sig efter julförberedelser, resa, nyårsplanering och besök. Ikväll njuter jag bara av att vara ensam (Micke och Elly är här förstås men de räknas inte). I morgon kommer vi att fira in det nya året tillsammans med Eva-Marie och Hasse + Jonny.

Årets julgran. Bedöm själva om den är snygg.

Borta bra men hemma bäst

Har nu kommit hem efter en underbar vecka i Österrike tillsammans med Milo och Kajsa. Vi har haft det så mysigt fastän omständigheterna kunde varit bättre. ( Markus pappa gick bort kvällen före vi åkte) Har verkligen njutit av dagarna tillsammans. Vi har bakat, lekt, ätit gott, firat jul och födelsedagar och varit på lite kortare utflykter. Önskar bara att vi hade bott närmare varandra så vi har kunnat njuta mer ofta.
Nu är jag i alla fall hemma igen för nyårsfirande och några dagars ledighet. Känns ändå skönt med allt det "hem-vanda".
Här är vi ute och fikar
På promenad i byn där Markus jobbar, Bad Kleinkircheim
 

Österrike

Nu har vi kommit till Österrike. Efter en lång flygresa och några timmars sömn så fick jag äntligen träffa Milo. Som jag hade längtat, och hur underbart det var! Gissa om jag njuter nu? Igår var vi och handlade julmaten, det var inte det lättaste eftersom det är en hel del annorlunda här, jämfört med Sverige. Hur som helst, hoppas jag att den skinkan vi köpte, åtminstone liknar vår julskinka. Idag har Milo och jag bakat pepparkakor och förberett för paltkokning. Just nu sover underverket och när han vaknat ska vi ut på lite sightseeing i närområdet.
Så här ser det ut där familjen Wimmer bor.
"Vackerbarnet"
Kajsa och Simon måste vila under promenaden, men inte Milo.

Jul i Österrike

Sista helgen med julmys här i Myrheden. På fredag åker jag till Österrike för att få fira både jul och Kajsas och Milos födelsedagar. Nu lämnar jag över till sambo och sambos barn att få fira julen här.
 
 

Kärlek

Sitter här och lyssnar på julmusik och blir lite sentimental. Det finns så många minnen från när barnen växte upp i just musik. Faktum är att förra måndagen, efter 27 år , 329 dagar är jag helt barnlös. Vet inte om det känns bra bra eller dåligt. De lyckligaste stunderna är helt klart när jag har alla barnen runt omkring mig, samtidigt är det skönt att få vara själv. De är helt klart det bästa och det viktigaste jag har i mitt liv. Jag lär aldrig bli rik på pengar men den rikedom jag har i mina nära och kära kan inga pengar i världen ersätta!
Jag har i alla fall berättat för Kajsa att jag och Simon kommer ner och firar jul med henne. Önskar bara att Jonny och Alex också hade kunnat vara med men de får mysa tillsammans med sin far och annan släkt.
Men nästa jul, då vill jag att ALLA ska fira jul tillsammans!
 
 
  

Kyla

Det har varit en hektisk vecka därav bristen på blogginlägg. Vi har hjälpt Alex att flytta, Jonny har kommit hem från Umeå och jag hade en mössbeställning till Österrike. Blev i alla fall "ledig" i går kväll och idag ska jag bara lata mig och se på skidor på tv. Hade tänkt ta en promenad men en blick på termometern gjorde att jag bestämde mig för att bara vara inne idag.