Härliga dagar

Nu börjar det vara fina dagar för att vara ute. Idag tog vi till och med oss fika och tog en paus under skidturen. Det var riktigt varmt och skönt. (och gott med choklad och mackor!)
 

Lycka

Att Kajsa och Markus har flyttat till Österrike har väl inte undgått någon. Att jag tycker det är ledsamt är väl inte heller något nytt. Vi försöker hålla kontakten genom skype + att Kajsa fixade så att vi kan skicka gratis sms, foton och videoklipp med telefon, och det gör det ju lite lättare. Jag får "Dagens Milo" till min telefon nästan varje dag vilket är en glädje för mig. I går fick jag ett videoklipp där han faktiskt säger "Hej mormor!". Gissa om lyckan var fullkomlig? (skulle ha visat videon men jag vill inte lägga ut den på nätet, man vet inte vilka knäppskallar som kan se det) Istället lägger jag upp ett foto på "vackerbarnet".
 
 
 
 
 

Efter helgen

Då var ordningen återställd, sambon är tillbaka (med en ripa) och Jonny har åkt tillbaka till Umeå. Helgen har varit social och skön. I fredags var Simon och Sara här på middag, så nästan hela familjen var samlad, vilket alltid är trevligt. Det blev lite vin, lite buzz och lite TP. Jag och Jonny satt uppe till halv två och gick igenom några seklers musik.
På lördag åkte Frida och en kompis till henne Bothnia-loppet, skidor från Luleå till Piteå, 5,9 mil! (Usch, vad det låter långt och jobbigtt!) Var och hejade på henne vid målgång medan Jonny gjorde mat som vi bjöd de duktiga skidåkarna på.
Sen blev det söndag och då latade vi oss mest. En helg är nog så kort!
 
 
  

Singelkvinna

Jag är nu singel i några dagar, närmare bestämt, till på söndag. Sambon har nämligen åkt iväg till Tarradalen för att jaga ripa. Måste säga att det inte känns alltför oangenämnt. Ganska skönt att rå sig själv. Alex är ju förstås hemma, men honom märker man inte av.
På fredag kommer Jonny hem så då lär jag väl få maten tillagad, han brukar vara sugen på att laga mat eftersom det visst inte är en så trevlig sysselsättning i studentkorridorens kök.Sen ser jag också fram emot massor av ripor som förhoppningsvis blir till något riktigt gott.
 
 
 

En snöig dag

I dag snöar det och det är riktigt "ruggigt" ute. Jag är glad att kunna vara inomhus i värmen. Har sett till att mina små "vänner" har det bra en sån här dag.