Gulligt!

Visst är de ganska söta!
 
 
Elly och Kaja

Piteå Dansar och Ler 2012

Det har dansats och letts i Piteå hela helgen, och med det fina vädret är det nog många som känner sig både nöjda och bakis. Åtminstone verkar det då stämma med äldste och yngste sonen. Själv så räcker det med lite mat och dryck under dagtid för att jag ska känna mig nöjd. Vi drog istället iväg fredag till lugnet i inlande efter att ha förlustat oss torsdag.
 
Inte så mycket folk.
 
 
Litet leende.
 
 
 
 
 
Större leende. (Tyvärr blev det ingen dans!)

Bästa frisören

Micke ville bli klippt i någon "snygg frisyr". Sagt och gjort, jag fixade det absolut bästa jag kunde, Tror ni han blev nöjd?
 
 
Värsta mohikan-frillan!...
 
 
..nää, han ville ha samma frilla som Milo!

Sommar igen!

I dag har det faktiskt varit en fin sommardag. Trots någon regnskur har det mest varit varmt och soligt. Micke slet sig från fisket i Myrheden och kom hem till stan. Det blev en skön kvällspromenad ner till bryggorna vid stadshuset med kaffe och bullar och Elly fick ta sig en simtur.
 
 

Söndag

Jag och familjen Wimmer tog en liten tripp till Storsträsk och hälsade på Simon och Sara. Vi trotsade det kalla vädret och grillade hamburgare ute. (Men vi åt inomhus!) Tragiskt att det ska vara så kallt. De här nätterna har temperaturen legat på bara 5-10 grader. Håller tummarna för lite värme.
 
 
Kajsa, Markus, Sara och Simme.
 
 
Vy över Storträsket

Ensamhet

Karin har åkt hem till Tyskland, Micke till stugan och Alex är på festival i Skellefteå. Jag är mol allena!, förutom Elly förstås. Det är så himla skönt! I går städade jag massor, åt glass och såg på tv utan att behöva bry mig om någon. Idag har jag gått på loppis, varit ut med Elly på promenad, läst, sett tv och löst korsord. Kajsa och Milo var över en sväng och Jonny kom över med middag åt mig, Kålpudding. Mår alltså ganska gott!
 
 
Milo hjälpte till med disken.

Bästa Kajsa

Har fixat min blogg. Tack!

Shopping

I dag blev det shopping i Luleå med Karin, då måste man naturligtvis också ta en fika!

Bloggen

Alltså jag får inte till det här med bloggen, texten åker hur och var som helst och det går inte att kommentera fotona. Kajsa ska hjälpa mig någon dag och då blir det förhoppningsvis lite mer blogginlägg. Synd att det blev så här just nu, för vi har ändå gjort en del lite roliga saker som jag gärna delat.med mig av. I går var tex. jag, Kajsa, Milo och Karin på stan. Flickorna kollade i affärerna och jag och Milo myste mest bara på. Fiskarna var spännande!

Picknick

I kväll har vi varit på picknick på trädäcket i norra hamn. Det blev en trevlig tillställning med gott att äta , gott att dricka och massor med surr. Fastän hela dagen varit molnig så bröt solen fram precis vid den tiden vi gick ut. Underbart! "Glatt gäng" En extra gäst ville också vara med.

Tekniska nördar

I dag hade äntligen sambon fått nog av fiske och kände för lite samvaro. Eftersom han varit nästan två veckor istugan tänkte jag att vi skulle ha en trevlig dag så det blev lunch och lite nya kläder åt honom på stan. Sen föreslog jag att vi skulle gå och hyra nya Åsa-Nisse filmen som han missade när den gick på bio. Hur som helst, när vi skulle se filmen så gick det varken på dvd-n, min eller Mickes dator. Först trodde vi det var fel på dvd-n så den kastade vi i soporna men när det inte gick att få igång den på någon av datorerna var vi säker på att det var filmen det var fel på. Vi hade prövat en annan film och den fungerade, Skulle precis åka tillbaka till videbutiken och klaga men då upptäckte Micke att det var en blue-ray film. Inte konstigt att den inte gick att spela! Ja, ja så ofta hyr och ser vi film, alltså inte ofta! Vi bytte i alla fall till rätt format och nu har Micke äntligen fått se Åsa-Nisse. (tror inte han blev så mäkta imponerad!)

Tillbaka till stan

Åkte hem till stan i söndags efter en vecka i stugan. Hur än bra jag trivs i Myrheden så är det ändå gott att få komma tillbaka till stan, träffa nära och kära och framförallt så här i sommartider slippa myggen. Jag vet att jag klagar mycket på myggen, men faktum är att jag måste vara extra känslig för jag blir äckligt mycket biten. Så gärna Myrheden och stugan alla årstider utom sommaren.

En stor fisk...

... högg på mitt spö igår när vi var och fiskade. Med Mickes hjälp lyckades vi dra iland en fin lax på 8,04 kg. Inte illa!

Utkast: Jul. 02, 2012

Är nu inne på semesterns tredje vecka. I dag har vi varit och hämtat bästa Karin som kommit från Tyskland för att tillbringa lite tid här med oss. Hoppas bara att vädret blir bättre, myggen mindre och att Micke får en lax!
 

Sommar-tider

Det har varit dåligt med bloggande på sista tiden. Det beror inte på att jag inte har något att blogga om , utan de har gjort om bloggen, och för mig som inte är någon data-specialist fungerar det mindre bra. Sista inlägget från midsommar tappade ju bort texten. Jag har helt enkelt inte klarat av att blogga. Nu prövar jag igen får vi väl se!
Sommaren har hittills inte varit så tillfredsställande, kallt och regnigt, men jag har myst på ändå med olika trevliga sysselsättningar, umgåtts mycket med mor, barn och barnbarn. Nu börjar jag i alla fall att längta efter sol och värme.
I går tog jag och mina jobbarkompisar med oss våra respektive på Nodo och åt, drack och hade trevligt. 
  
Carina, Tommy (skymd), Per, Micke och Susanna