Julmys

Nu är det julmys överallt. Stjärnor, ljustakar och allehanda ljusdekorationer överallt. Tack och lov att vi har allt det nu när det är mörkt nästan dygnet runt!Har pyntat lite i stugan.Den här fina ängeln finns att beskåda i parken nedanför oss i stan.


Måndags-energi

Fick ett ryck och bakade lite saffransbullar. Jonny smittades också av "bak-ilet" och då blev det kakor med.I full färd med bullbakSaffransbullarMoster Karins chokladkakor

"Skämmes"

I går hände en sak som absolut inte får hända. När vi kom hem till stan och jag tittade in i bagageutrymmet var där... ingen hund! Vi hade glömt Elly kvar ute i Myrheden! Ska tala om att det blev bråttom tillbaka och trots att det nog aldrig gått så fort (45 min) så har aldrig vägen varit så lång. Jag var mest ängslig att hon skulle ha sprungit bakom bilen när vi åkte, men som sagt var hon är ju snäll och väluppfostrad och när vi körde in på gården, läg hon snällt på bron. Ska tala om att glädjen var stor hos husse och matte. Elly själv verkade rätt så oberörd trots att hon varit ute i -17 grader i två timmar. Slutet gott i alla fall! Tror nog vi kommer att kolla extra noga så att hon är med i fortsättningen.

 

Skämmes när vi glömmer myshunden våran!


Laddade batterier

Efter 3 dagars ledighet i Myrheden med både socialt umgänge och ensamhet känns det som om jag har "laddat batterierna". Kanske inte fullt, men en del i alla fall.Jonny o Kajsa hängde med torsdag kväll. De posar så fint framför kameran. (Helst Jonny som verkar ta det hela väldigt seriöst!)Elly och jag tog en promenad i den härligt kyliga och friska luften.
(Vy över Byskeälven)


Snyggingar

Har haft besök idag av två "snyggingar"! Simon och Kaja.Snygga!Snyggast!


Lyx

Fatta vilken lyx det är när frissan kommer hem till dig och klipper dig! Den lyxen hade jag igår när kusin Mona kom hem hit och klippte både mig och Kajsa.
Mona barmhärtigar sig över mitt hårsvall.
Mona, Kajsa och mamma verkar ha hittat något intressant. Tror det var en handväska som mamma ville köpa.