Rikt djurliv...

...har jag tidigare berättat att vi har här i Myrheden. Det är för det mesta riktigt trevligt, men när Elly är med nosen och luktar efter möss är det inte lika kul!


Färdigställda projekt

Eftersom det varit riktigt ruggigt väder under några dagar har jag gjort klart några av mina stickprojekt. Nu väntar nya utmaningar! Får väl höra med mina barn, de har oftast önskemål på något hemstickat. 


Grodor

Djurlivet här i Myrheden är rikt. Förutom hundar, katter, massor av fåglar, ekorrar, bävrar, rävar och någon mus och hermelin så har vi just nu invasion av grodor!Nyfiken groda!Blivande grodor.


Regnig dag

 Fastän det är regnigt och grått ute har vi det rätt mysigt här inne. (Kajsa, jag tycker i alla fall gardinerna är fina!)


Översvämning

I somras var det nästan torka i dammen,nu är det översvämning.Mina nya stövlar behövs verkligen!


Snyggaste modellen

Fatta att det är hur kul som helst att sticka när man har så här snygga modeller!


Blåbär

Ett litet "blåbärs-set" till bästa Milo.


Uppdatering

En liten uppdatering på bloggen kommer här. Sen sist har det inte hänt så mycket, jag jobbar, stickar, går fågelskådningskurs, umgås med familjen, det vill säga, allt är som vanligt.
Här kommer i alla fall lite förhoppningar om vårens antågande:rabarberna har börjat växa......dammen har börjat tina upp,och det är massor av vatten i Långträskån.