Fullt upp

I veckan är det fullt upp. I måndags var jag och gjorde en massa ärenden på stan efter jobbet. (De går tyvärr inte alltid att skjuta på hur länge som helst) I går kväll hade jag besök av barn, barnbarn och hundar. Jonny, Kajsa och Milo kom på middag och senare dök Simme och Sara upp med Kaja och lilla Prilla. (Som är Saras systers hund)  
I kväll är det dags för fågelskådningskurs och i morgon är vi bjudna på middag hos mamma. På fredag är det tänkt att vi ska bjuda våra grannar i Myrheden på middag. Just nu är det absolut ingen brist på sysselsättning. Till veckan däremot ska jag bara "softa" och läsa, titta på Tv och leva på fil och mackor. Då är det äntligen SPORTLOV! Micke åker och jagar ripa på onsdag så det är bara jag och Alex hemma. (Han kan leva på pommes frites så det blir inga problem!) Jag längtar!


"mormors sockergryn"Kaja och Prilla (som jag inte vet vad det är för ras)
  


Värsta reflexvästen !

Fick världens snyggaste reflexväst av min "älskade" igår. Det var en glad överraskning och den kommer att komma väl till pass. Eftersom jag är ute och rastar Elly varje morgon i mörkret känns det lite roligtl att se snygg och smidig ut och inte som med min tidigare väst i stl XXL, som en Michelingubbe. Han är ändå ganska omtänksam ibland min käre sambo!Kanske inte lika snygg som modellen men snygg ändå! 


50-års kalas

I går var vi bjudna på 50-års kalas hos "gamla" svägerskan, Kicki. Det var 60-tals tema och vi hade gjort så gott vi kunnat för att passa in. En jättetrevlig fest med hela fina, före detta släkten och för mig, många kära möten med de som jag inte träffat på länge. "Födelsedagsbarnet" KickiParet Wimmer"Coola" Jonny"Söta" Simon och Sara


Onsdags-fest

Både Micke och jag jobbade sent idag och skulle dessutom och göra några ärenden på stan så det blev snabbmiddag, köpta köttbullar och nudlar. eftersom det inte var den mest delikata middagen så unnade vi oss att dela på en flaska rött som jag hade fått i födelsedagspresent, och den mindre roliga maten blev till en delikat festmåltid!
Yngste sonen var dock lite skeptisk, "dricker ni vin?! En onsdag!". Tyckte nog det var lite "alkisvarning". Gott var det i alla fall! Tack Hanna och Jogo för det jättegoda vinet!


Måndag

Arbetsveckan har börjat med att vi flyttar på jobbet igen. Den här gången går flyttlasset tillbaka till Strömbacka. Nu hoppas jag verkligen att det bara ska bli en gång till och att det då ska bli till ett nyrenoverat kök i våra gamla lokaler. Nu ska vi husera i ett storkök.
Har även haft barnen på lasagne-middag. Det har varit fullt hus här med ynglingar, hundar och så "gulle"-Milo.


Skidåkning

i helgen plockade jag fram mina fina, nya skidor och har åkt på tur både lördag och söndag. Micke körde upp ett skoterspår som var drygt 5 km och bara på slättmark så det var lättåkt och precis efter mina önskemål. Jag hade gärna åkt mer men med nya pjäxor och mina fötter är det lagom med kortare sträckor så här i början. (Fick ändå skavsår!)
Annars har det varit mycket tv-tittande i helgen, mycket sport, melodifestival och så klart det bästa av allt, "Sherlock"!


3100:-...

...kommer det att kosta mig att gå hos tandläkaren/år! En höjning på 1700 kr! Inte kul! Ändå har jag inte haft ett hål på flera år. Däremot har det ju lossat en massa gamla lagningar sista åren och det är väl det de räknar med ska fortsätta + att ju äldre man blir desto mer elände kan hända. Ja, ja det kostar att hålla efter sina tänder. Det är väl bara att betala och le vackert!Myrheden 4 februari

Det är kallt här, riktigt kallt! -42 grader har vi haft inatt. Men vi har det varmt och gott inomhus och jag har grattat Micke med frukost och ska fortsätta vara snäll med honom resten av dagen eftersom det är hans födelsedag.
Lägger upp en bild på våra nya köksluckor som Micke slitit så hårt med. De blev jättefina och jag är så nöjd!