Jippie!!!

Jag har fått min dator fixad igen!


Tävling

Jag är med och tävlar hos Johan Stickar, där man kan vinna presentkort från Torgstenen.


Hundvakt

Jag har varit hundvakt från i torsdags eftersom Simon och Sara varit i Dalarna. Alltså fick Kaja följa med till Myrheden och mysa tillsammans med oss. Lördag morgon var det snö när vi vaknade vilket uppskattades av hundarna. (Åtminstone Elly)
Idag, söndag följde vi med Micke på fågeljakt, tyvärr blev det inte tjäder till middag. Micke påstår att vi (jag och hundarna) väsnades för mycket. 

"Gulle-Kaja"Första snönUte på fågeljakt 


Kvällens höjdpunkt

Varje vardagkväll kl.19.00 är det "Sjukhuset", en realityserie från Linköpings lasarett som jag tycker är så himla bra. Där får man följa olika sjukhuspersonal i deras dagliga arbete. Min absoluta favorit är doktor Urban som är en så jättefin och behaglig akutläkare. 
Det är lite pinsamt, men jag har nästan blivit beroende av programmet och då har sambon som i vanliga fall lägger beslag på tv-fjärrkontrollen inte en chans till den.Gulliga doktor Urban!

 

 

 


Sköna söndag!

Steg upp tidigt i morse och tog en promenad med sambo och hund i det härliga höstvädret. Resten av dagen har mest bestått av lite pyssel ute på gården och en god deckare på kökssoffan.Elly hade lite ro att posera under promenaden. (Annars var det full speed)Är det här en kattuggla?


Nya grannar

Vi har fått nya grannar här i Myrheden. De håller på att bygga sig ett hem tvärs över vägen vid vattnet och jobbar hårt för att fixa material. Tyvärr är de inte så värst sociala, så än har jag inte fått tillfälle att hälsa de välkomna. Jag hoppas att jag ska få något tillfälle till det senare.

 


Bloggtorka

Jag har inte stängt ner bloggen men det är lite brist på inspiriation. Det finns helt enkelt inte så mycket att berätta och skriva om. Mina dagar ser mest likadana ut, utan någon som helst spänning. I dag tex. har det mest intressanta varit att jag, mamma och Kajsa varit ute på en kort shoppingrunda och köpt kuddar till mammas nya soffa, en virknål till Kajsa och en mätsticka till mig. Nu ska jag i alla fall se fotboll på vår tjock-TV!


Lugn

Det är märkligt hur ens tid kan variera från nästan kaos till riktigt lugnt. Fram till igår kväll har allt känts som om tiden bara rusat iväg, och jag har haft fullt upp. Sen igår kväll blev allt bara så lugnt igen. Jag har inget inplanerat i veckan och det känns som om jag börjat komma i fas på jobbet och komma mig hem i "rätt" tid. Bara vetskapen om det, gör att man känner sig mindre stressad. Jag gillar ju att ha att göra men när det känns som om man ligger efter hela tiden blir det inte bra. Nu är i alla fall känslan rätt! :)