Grådagar

Januari och februari känns som evighetslånga. Det är precis som om all energi tagit slut. Allt man i vanliga fall gör av bara farten känns med ens så extremt jobbiga. Handla, städa, stiga upp och gå till jobbet känns som om man ska bestiga Mount Everest. Ekonomin är bedrövlig efter jul och alla födelsedagar. När man blir ledig är man så trött att man inte ens orkar njuta. Det som annars sätter guldkant på vardagen är inte ens roligt, det heller. Man lever helt enkelt, mer eller mindre som en zombie.
Nu är det ändå, som tur är, att jag vet om att det snart vänder, snart blir dagarna längre och soligare, man fyller på tanken och vips har man fått tillbaka livslusten och glädjen.
Det är bara att acceptera att man är en zombie under en tid. Faktum är ändå att det finns några glädjeämnen som lyser upp grådagarna också, så farligt är det inte, men man behöver vara lite gnällig ibland! :)


Kommentarer
Postat av: Jonny

Vet exakt vad du menar. Tror det är för att vi praktiskt taget aldrig ser solen här uppe på en månad. Brist på solljus. Men snart kommer den tillbaka och då blir allt ljusare och lättare.

2012-01-22 @ 11:43:18
URL: http://jonnyonsson.blogspot.com
Postat av: Kajsa

Jag tror också det är för att vi inte får någon sol! Kanske borde nalla lite av Milos "soldroppar" :)

2012-01-22 @ 12:16:35
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)


Blogg:


Vad har du på hjärtat?


Trackback