Helgen som gick...

... gick otroligt fort, fastän det inte blivit så mycket gjort. Det blev ingen pubafton i alla fall. Jag var så himla sliten igår. Tror det är förkylningen som inte riktigt vill ge med sig. Dessutom gjorde ju vädret sitt till, det regnade och var riktigt kulet. Istället blev det mycket musik på datorn, Hemmets Veckotidning och så andra delen av härskarringen. De filmerna är så himla bra! Har sett de ett otal gånger och ändå är det alltid något nytt som man upptäcker när man ser de igen. Jag som egentligen inte alls gillar att se film älskar verkligen dem.
Väckarklockan ringde sen 4.15 söndag morgon eftersom Jonny väntades till Älvsby tågstation 5.30.
Söndagen fortsatte sen mest sittandes i bilen. Var och såg om lingon eftersom jag har tänkt ta med eleverna på lingonplockardag på tisdag. Trots otaliga mil på alla (som det känns) Svensbyns små grusvägar upptäckte vi att de rara utländska bärplockarna tömt hela skogen på bär. Det lär nog bli Strömlida, vi får väl åtminstone en liten promenad.
Sen var det dags för hämtning och hemskjutsning av lan-grabbarna, titt på Jonnys nya lägenhet och lite matinköp. Lägenheten var jättefin, alldeles nyrenoverad. Synd bara att tapeterna med guldstjärnor såg ut som jul-inslagningspapper, men det blir nog bra!
Sen var hela långa helgen nästan slut. Kvällen som kommer lär tillbringas framför tv-n med en stor pop-corn skål. Tredje delen av härskarringen. Lång och bra!




Kommentarer
Postat av: Kajsa

Haha, julinslagspapper :) Det var roligt! Var har han fått lägenhet?

2009-08-31 @ 11:54:17
URL: http://kajsaji.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)


Blogg:


Vad har du på hjärtat?


Trackback