Märkligt fenomen

Hos oss är ALLTID pappersinsamlingen överfull. Jag tycker att vi är till återvinningsstationen jämt och ändå är de himla påsarna altid fulla. Funderar på om det är någon som smyger in på dagarna och sätter sitt skräp hos oss. Om det åtminstone hade funnits någon undanskymd plats att ha eländet på, men iögonfallande står de där fulla och ser irriterande ut.
 

Snöstorm

I dag är jag glad över min fina, varma lägenhet. Att kunna krypa upp i soffan och bara mysa! Det är nämligen en riktig snöstorm ute. Jag är också glad att det är Micke som ska ut och rasta Elly.
 

Vardags-lyx...

...kan vara när man får en choklad-groda till kaffet. :)
 

Present

Här kommer förresten en bild på den fina väggdekorationen som jag fick i 50-års present.
 

Bloggen

Angående min blogg har jag länge funderat på att lägga ner den eftersom det känns som att jag inget har att blogga om. Nu blir det ändå mest troligt en fortsättning eftersom Kajsa med familj flyttar till Österrike och även de små vardagliga händelserna vill jag ju gärna dela med dem. Så ni som möjligtvis följer mig, det lär bli mer Myrheden, mer stickning och andra mindre viktiga saker! :)

50 år...

...blev jag igår. Upptäckte att det var ungefär som att vara 49 eller 28 eller... Alltså som vanligt. Det som varit skillnaden är att, trots att jag avtackat mig uppvaktning så var det jättemånga som hörde av sig och gratulerade. Känns väldigt uppskattat! :)
Bland annat fick jag ett brev där det stod så här,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och i paketet var det det här
 
Ett superfint garn och ett alldeles riktigt handskrivet brev! (när fick man det sist?) Allt detta fantastiska var skickat av min kusin Ingrid som är lika gammal som mig, fast född 3 månader tidigare och alltså egentligen är 1 år äldre! I bakgrunden är också ett kort från fina moster Inger i Växjö.
Av barnen, mor och sambo fick jag en vacker väggdekoration med handblåsta glasfåglar och presentkort. (Lägger upp en bild senare)
 Än en gång till alla som uppvaktat och gjort min 50-års dag till något riktigt speciellt, TUSEN TACK! Ni är underbara 
 
 
 
 
 

Premiärtur

I dag fick jag den stora äran att följa med Micke ut på skidtur i en ödslig del av skogen. Han hade bössan med ifall det skulle dyka upp någon skogsfågel. Tyvärr ångrade han sig säkert, att ha mig och Elly med. Det dök faktiskt upp en tjädertupp som naturligtvis hann springa iväg när vi kom farande. Antar att det inte riktigt är lika tyst när vi är med. :) Hur som helst, om än inte Micke tyckte det blev så bra, så var det en uppfriskande första skidtur på året!
 

Återställande

De här dagarna när jag varit själv här har ägnats åt att plocka undan julen och försöka få någon slags ordning i huset. Jag har sytt nya gardiner som i och för sig är helt ok, men fortfarande återstår en hel del inredningsdetaljer för att få till en trevlig atmosfär. Svårt att få lika mysigt som julinredningen men jag ska försöka få det "hemmeligt" ändå.

Fritid

Så här ser det ut när jag är mol allena här i Myrheden. Då får symaskinerna stå framme dygnet runt och jag kan sätta mig och sy lite när jag vill. Håller som bäst på att bli vän med overlockmaskinen, men har inte riktigt blivit det än. Fortfarande gillar jag den gamla hederliga maskinen bättre.