Bästa "Sherlock Holmes".


Jag älskar engelska deckare och kriminalserier. Ser det mesta från "Morden i Midsumer", "Miss Marple" till "Mord i sinnet". Aldrig har jag dock blivit så i upplösningstillstånd som igår och den nya serien om Sherlock Holmes. Den var så sanslöst bra!! Så annorlunda, så himla fantastisk att jag inte med ord kan beskriva hur bra den var!
Ni som inte sett,se gärna den nästa söndag. Tror inte ni kommer att bli besvikna.


Nya friska tag

Nu ska jag ta nya friska tag med bloggen igen. Det har varit lite tungt sista tiden, både med vintermörkret och lathet. Mest är det ändå för att jag inte tycker jag har något att blogga om, jag har väl inte världens mest spännande liv. Hur som helst finns det vissa som ändå tycker att jag ska göra "tråkiga" inlägg , så nu ska jag försöka blogga dagligen. 

Helgen som varit, har tillbringats i lägenheten i Piteå. Faktiskt ganska skönt att vara i stan någon gång också. Har haft besök av alla utflyttade barn eftersom deras sambos jobbat. (Jonny bor ju bara tvärs över gatan så han är ju här mest varje dag.) Tror de tycker det är trevligt att umgås med mamma och syskon. 
Jonny har också äntligen fått sig en sambo, en liten vacker kattfröken.Jonnys nya "sambo"Verkar de inte lite uttråkade? (en omgång Buzz kanske?)


Januari...

... är ofta en riktig skitmånad. Julen är över, pengarna slut, vikten har ökat efter allt frosseri, det är mörkt , kallt eller snöstorm, det är länge innan nästa ledighet, mm. Hur som helst gäller det att bita ihop och försöka ta sig genom denna månad. Kämpa på!


Sen julklapp

Fick en sen julklapp idag. Mest troligt har den varit på villovägar i snökaoset någonstans, men idag kom den ändå fram till Piteå från Tyskland.
Förutom mozartkulor, (som tyvärr hann ta slut innan jag fotade) fick jag ett presentkort från adlibris. Vilken höjdare! Då spelar det ingen roll att få sena julklappar. Tack så hemskt mycket Hanna och Karin, ni är såå gulliga!Nu blir det till att välja och vraka! :)


Söndagkvällar...


...är heliga, för då går jag alltid  till Jonny och ser "Morden i Midsomer".
Inte illa när röda filten är utlagd åt mig!


Mamma...

...och jag är väldigt olika. Hon gillar att klä sig snyggt, gillar snygga väskor och skor, har fint och välstädat hemma. Hon skulle aldrig kunna ha en hund som hårade ner hemma.
Vi har också olika värderingar på våra liv. Jag kan tycka hon är så himla präktig. Hon har svårt att förstå mina prioriteringar.
Trots alla olikheter så är hon min mamma och jag tycker om henne.


Nu är glada julen slut...

...åtminstone för mig. Har städat bort det mesta idag. Lite trist men känns ändå skönt att få göra bort det. Däremot skulle jag behöva lite nytt och fräscht, någon som har några inredningstips?Ojdå, jag glömde visst bort att torka fönstret! :)


2011

Vi kunde ändå vara i stugan och fira nyår eftersom Alex skulle vara hemma med en tjejkompis. Kajsa och Marcus kom och firade in det nya året tillsammans med oss. En stilla och lugn nyårskväll med god mat och inga raketer.
Jag har också avgett ett nyårslöfte, "ingen rökning mer".
Nyårsdagen innehöll skidskytte på hög nivå!  Micke hade kört uppett spår som vi åkte och sen så sköt vi luftgevär. Jag var bäst!Inga raketer, bara svävande lyktor.Kajsa nära målgång.Stadig på handen! (Hon prickade ingenting!)