En regnig dag

Vaknade av att regnet öste ned idag. Det blev bara en kort promenad med Elly och sen blev det "innekurar"- aktiviteter. Bland annat lyckades jag få igång våran gamla dvd-spelare, (ja lite hjälp fick jag av Simme,) och har faktiskt sett "Hungerspelen". Måste säga att filmen var långt ifrån lika bra som boken. Dessutom är jag faktiskt ingen vidare filmentusiast, jag är nog mer bokläsare.
På em/kvällen var vi och åt tacos hos Kajsa och Markus. En ganska avslappnad och skön söndag!
 

Helg i stan!

Är ju hemma i stan i helgen medan Micke åkte till Myrheden. Jag är dessutom solo, allena eftersom även Alex drog på lan igår. Det är så himla skönt!  Jag har njutit idag vill jag lova!
Riktigt ensam har jag ändå inte varit, jag har varit med Kajsa och Milo och kollat in Rusta som öppnat i veckan.Där träffade vi mor och moster som ville att vi skulle följa med och äta lunch med dem. Så det blev varm kycklingsallad på Tre Kronor som snälla mamma bjöd på.
Sen har jag bara myst på, tittat på tv, läst, sovit middag och mått gott. Det är sådana här dagar som behövs ibland!
 
 
Verkar vara mycket spännande att titta på.

Barndomsvänner

Under åren som gått har vänner kommit och gått, vilket är en normal företeelse. Mina första barndomskamrater, Birgitta och Åsa har förstås en extra plats i hjärtat. Fastän vi bor nära varandra är det inte ofta vi träffas och umgås, inte för att vi inte vill, utan för att vi har alla våra egna och rätt så fulltecknade liv.
I går hade vi i alla fall tagit oss tid och träffades hemma hos mig. Det blev en nostalgisk kväll med många glada minnen och mycket uppdaterande av våra nuvarande liv. "Still going friends" !
 
Mina "bästa barndomskompisar" Birgitta och Åsa

"Skärpning!"

Nä. nu jädrar ska jag ta tag i bloggningen igen. Det har inte känts så viktigt eller högprioriterat sista tiden men faktum är att om än ingen läser bloggen så kan det vara kul att läsa den om några år. (kanske!) Dessutom har ju Jonny flyttat till Umeå och Kajsa med familj är på väg dit också. Då kan det vara kul att dela lite vardagligheter med dem. Jag har ju inga ambitioner att bli vald till årets bloggare heller. :)
 
 
 

Milos hörna

Jag har gjort en liten hörna i sovrummet i stugan till Milo. Än så länge har han inte sovit här mer än en helg, (ja i påskas också men då var ju Kajsa och Markus med) så det räknas inte. Förhoppningsvis ska det bli fler gånger som han kommer hit och övernattar!