Tatuering

Kajsa och Simon gillar att tatuera sig. När de gjort en börjar de planera för nästa. En del är mindre bra, en del bättre enligt mig. Simon har gjort sin senaste idag och den blev riktigt snygg.


Snäll-Elly

Snacka om att vi har världens på jordens snyggaste, finaste och snällaste hund! Fastän kloklippning inte brukar vara den mest populäraste grejen så sitter hon bara lugnt och fint och låter husse gå an. (att hon ibland har lite långa ledningar spelar mindre roll!)

 

Bästa mors dagen!

Vilken värsta, bästa mors dag det varit! Trots kyla och regn så har det varit så varmt och hjärtligt idag. Middag tillsammans med mor, bror med familj och egen familj är ju inte ofta förekommande och därför alltid kul. Mors dags present av barnen, en myggbortskrämmare så att jag ska kunna vara ute i Myrheden. Och det bästa, att jag äntligen ska bli mormor! Och kan säga det till alla! Jag ska bli MORMOR! Jippi!

 

Slappa lördag

Nu jädrar ska jag skärpa mig med bloggningen igen! Ibland känns det bara som om mitt inte allt för spännande liv är så ointreesant att jag inte ids blogga. Men, men, jag får se bloggen som en liten dagbok som jag kan gå tillbaka och titta på när jag blir gammal. (om den då finns kvar) 
Idag kommer då ett jättespännande inlägg om hur lördagen ska avnjutas. Morgonen har bestått av melodikryssande och skogspromenad. Återstående tid ska mest bestå av soffliggnde med Stockholm Maraton på TV och nyaste veckotidningen.

 

Lampor

De här fina lamporna köpte jag på tradera för 25 kronor. De är tänkta att ha på bron i stugan och jag tror det kommer att bli riktigt snyggt!


Simons stuga

Vi har varit och besökt Simons nya stuga i kväll. Ett riktigt mysigt ställe vid Storsträsk.

 
Hobbys

Om man har en hobby måste det få kosta tycker jag. Ibland kan jag känna att jag spenderar nog så mycket på mina intressen. Nu har i alla fall Micke köpt sig en fiskebil, det vill säga en bil som han ska ha när han fiskar. Han åkte ner till Stockholm igår morse med flyg och körde sedan hem den. Det är helt ok eftersom fiske är det bästa han vet. Dessutom lättar det mitt samvete lite, så från och med nu behöver jag inte ha värsta dåliga samvete när jag lägger min tid och mina slantar på tidningar, böcker och garn! Och det lär bli en hel del ensam tid för mig och då kan jag ju njuta fullt ut av att göra det jag gillar!


Katter

Nu är det katter överallt här i lägenheten. Kajsa och Markus åker till Österrike i morgon så jag och Jonny ska vara kattvakter. Tyvärr så skulle de byta fönster i Jonnys lägenhet i morgon så alla raringarna får bo här tills vidare. Elly däremot, är alldeles olycklig och verkar inte uppskatta våra nya inneboende!Katt 1. "Ängla"Katt 2. "Nancy"Katt 3. "Charlie"


Nu jädrar...

...får det inte bli förlust mot Österrike i hockey ikväll! Då ska jag inte se en endaste VM-match till. Heja Sverige!