Vinterbild

Är det konstigt att jag trivs här när man ser den här fina vinterbilden runt omkring sig när man går ut?
 

Julen 2012

Då var julen över för denna gång. Det har varit den bästa julen på många år, först och främst för att vi har Milo med oss nu, men även att vi äntligen fått klart i Myrheden så att vi kunnat tillbringa julen där. Det har varit en jul med många nära och kära, vilket är både jobbigt men mest roligt. Vi har också hunnit gratta Milo på hans 1-års dag, på juldagen innan de drog till Piteå för att träffa övrig släkt och vänner. Dagarna som kommer ska jag mest njuta av ledigheten och ladda batterierna, kanske äta lite choklad för det verkar vara många som vet att vi gillar det! Det lär bli fasta efter allt detta goda!
 

Dan före dan, före dopparedan...

...har vi (Jonny, Micke och jag) haft fullt upp, men nu har lugnet infunnit sig, så här på kvällskvisten. Vi har löst melodikryss, färgat hår, tinat upp och klätt julgranen, gravat lax, stekt revbensspjäll, gjort 2 pajer, slagit in julklappar, bäddat och ordnat för gästerna som kommer i morgen, fållat dukar och säkert något mer. Nu dricker vi vin och myser framför tv-n.
 
 
 

Borttappad kamera

Min kamera har varit på villovägar, därav inget bloggande. Var säker på att jag lämnat den i Myrheden men när jag kom hit fanns den inte här heller. Efter långt funderande kom jag på att jag haft handväskan med mig förra helgen (som endast används några få gånger per år) och antagligen ligger kameran i den, hemma i Piteå. Så alla mina följare, snart blir ni åter uppdaterade! :)

Julstrumpa

Här är ett projekt som förhoppningsvis ska hinnas klart och bli en julklapp.
 
 

Lördags-sysselsättning

I dag har det blivit en del pyssel här i stugan. Det mesta är ju klart men lite smådetaljer återstår. Symaskinen åkte fram igen och det blev ett par röda kuddöverdrag. Vi har också färdigställt vår väggbänk och buntat den med skumgummi och teddytyg. Riktigt fint blev det!
 

Uppvaktning

Jag har bestämt mig för att avtacka mig all uppvaktning när jag fyller år. För det första avskyr jag att vara i centrum och för det andra så är januari en tråkig månad att ha kalas i. Därför har jag sagt till nära och kära att jag INTE vill bli firad och jag kommer också att avsäga mig uppvaktning genom annons i PT. Tror ni mina "raringar" till arbetskamrater brydde sig om det? Idag blev jag ändå uppvaktad! De skyllde det på att jag inte hunnit skicks in annonsen om "uppvaktning undanbedes". Dessutom så var det ju en riktigt bra present, de vet vad jag gillar! :)
Jag är alltså inte så arg!
 

Lördag morgon

Sista tiden har det varit fullt upp både i stan med jobb och annat och även här i Myrheden med slutrenoveringen. Nu börjar ändå lugnet infinna sig och vi börjar ha fått ordning på det mesta. I helgen är Jonny på besök här så nu blir det julbak idag.