Märkliga varelser och hungriga katter

Har jag inte sagt det förut så säger jag det nu. Tonåringar ÄR märkliga varelser. I början av veckan bad jag Alex att gå ner till återvinningen med lite skräp. ( Det är ca100 m) Fortfarande står det kvar (idag är det fredag), mitt på golvet i lanrummet där Alex med vänner tillbringar mestadelen av sin fritid. Tilläggas kan sägas att det luktar en hel del sur mjölk där nere! Men "orka", får man till svar när man påpekar att skräpet fortfarande står kvar. Det som är märkligt att det inte är det minsta jobbigt att släpa ner en 3-sits soffa + ett bord från övervåningen ner till källaren när man ska lana. Det går av bara farten. Ja, inte vet jag, men lite konstiga är dessa tonåringar!
Om hungriga katter vill jag bara säga att jag är LITE irriterad på min Ugly Betty. Det vill säga , "hon är ganska nära döden" just nu! Det beror på att hon har hunnit att äta både på min nybakade kaka + av pizzan som var kvar efter middan. Inte för att jag inte anser att hon också kan få smaka av det goda utan mest för att det inte går att lämna köket 5 minuter med något ätbart framme. Hade satt folie på pizzan, men det hade hon tuggat hål på.  Hoppas hon får riktigt ont i magen! 


Soporna står kvar...



...soffan nerburen. Niklas har installerat sig.



Mätt och belåten


Kommentarer
Postat av: K a j s a j i . c o m

Jag skrattar ihjäl mej åt Betty! Värsta vilddjuret. Ängla tycker inte om nånting annat än kattmat, fast då äter hon ju lika mycket som en hund typ.



Ja, vi ska till Stonehenge. Är du avundsjuk?

2009-10-16 @ 18:12:52
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Kusin Mona

Hej Mise !



Kan du inte skriva receptet på den smarriga kakan som du hade bakat.

Jag behöver lite "bakinspiration"



2009-10-16 @ 19:51:21

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mail: (publiceras ej)


Blogg:


Vad har du på hjärtat?


Trackback